Bosnië en Herzegovina

Vaccinaties Bosnië en Herzegovina

Vertrek je binnenkort naar Bosnië en Herzegovina? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Bosnië en Herzegovina zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Bosnië en Herzegovina is een federatieve republiek in het zuidoosten van Europa, gelegen in het westen van de Balkan en grenst aan Kroatië, Servië en Montenegro. Het land dankt zijn naam aan de twee regio’s Bosnië en Herzegovina. Bosnië omvat de noordelijke gebieden, ongeveer vier vijfde van het gehele land, terwijl Herzegovina het zuidelijke deel van het land vormt. Het grootste gedeelte van Bosnië en Herzegovina heeft een landklimaat. Warme zomers, maar strenge winters waar ook veel sneeuw valt. Het zuidelijke deel van Bosnië heeft een mediterraan klimaat en wordt grotendeels gebruikt voor landbouw.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Europa
  • partly_cloudy_day Land- en mediterraan- klimaat
  • rainy 149 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is juni t/m september

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar