Bermuda

Vaccinaties Bermuda

Vertrek je binnenkort naar Bermuda? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Bermuda zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Bermuda is een overzees gebiedsdeel onder soevereiniteit van het Verenigd Koninkrijk, gelegen in de Atlantische Oceaan. Het is de oudste nog bestaande kolonie van het Verenigd Koninkrijk. Bermuda bestaat uit de eilanden Saint George, Saint David, Somerset en Bermuda, ook wel Main Island genoemd. Bermuda heeft een warm zeeklimaat, dat onder grote invloed staat van zijn ligging in de Noord-Atlantische Oceaan. De eilanden worden verwarmd door de warme Golfstroom die hierlangs stroomt en de westenwindgordels die hierlangs waaien. Deze winden brengen warme, vochtige lucht vanuit het oosten naar de eilanden.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Noord-Amerika
  • partly_cloudy_day Subtropisch klimaat
  • rainy 189 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is het gehele jaar

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar