België

Vaccinaties België

Vertrek je binnenkort naar België? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan België zijn geen gezondheidsrisico’s verbonden en er worden geen vaccinaties aanbevolen. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

België, officieel het Koninkrijk België, is een West-Europees land grenzend aan Nederland, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk. Brussel is de hoofdstad alsook het bestuurlijk centrum van de Europese Unie en de NAVO. Het land heeft 3 officiële talen, ongeveer 60% spreekt Nederlands (Vlaams), 40% spreekt Frans en minder dan een procent spreekt Duits, voornamelijk in de Oostelijke provincies. België bestaat uit twee geografische delen: laagland aan de Noordzeekant en de Ardennen in het Zuiden. De gemiddelde temperatuur in België is 11 graden en in de winter wordt het gemiddeld niet kouder dan 5 graden Celcius.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Europa
  • partly_cloudy_day Gematigd zeeklimaat
  • rainy 194 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is mei t/m september

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Geen

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar