Bahama's

Vaccinaties Bahama's

Vertrek je binnenkort naar de Bahama's? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan de Bahama's zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen en mogelijk zelfs verplicht. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

De Bahama’s vormen een onafhankelijk, Engelstalig land in het Caraïbisch gebied. De Bahama’s bestaan uit een archipel van 700 eilanden en 2000 keys, die zich bevindt in de Atlantische Oceaan, ten oosten van de Amerikaanse staat Florida. Op de Bahama’s kun je het hele jaar door goed vertoeven dankzij het tropisch savanneklimaat dat het land kent. De zomers zijn warmer en vochtiger dan de winters. Maar de verschillen tussen de seizoenen zijn minimaal en de temperaturen zijn het hele jaar door hoog.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Noord-Amerika
  • partly_cloudy_day Tropisch klimaat
  • rainy 182 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is het gehele jaar

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar