Anguilla

Vaccinaties Anguilla

Vertrek je binnenkort naar Anguilla? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Anguilla zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Anguilla is een eiland in de Caribische Zee dat behoort tot de Kleine Antillen en deel uitmaakt van de Britse overzeese gebieden. Het eiland is gelegen ten oosten van Puerto Rico en de Maagdeneilanden, en ten noorden van Sint-Maarten. Anguilla is vlak en er is weinig vegetatie te vinden aangezien de bodem vrij arm is. Op het eiland heerst een tropisch moessonklimaat, dat onder grote invloed staat van de passaatwind die hier waait. De ligging in de Caribische zee heeft invloed op het klimaat. De temperaturen zijn het hele jaar vrij hoog, maar door de altijd aanwezige passaatwind erg aangenaam.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Noord-Amerika
  • partly_cloudy_day Tropisch moessonklimaat
  • rainy 232 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is het gehele jaar

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar