Amerikaanse Maagdeneilanden

Vaccinaties Amerikaanse Maagdeneilanden

Vertrek je binnenkort naar de Amerikaanse Maagdeneilanden? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan de Amerikaanse Maagdeneilanden zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

De Amerikaanse Maagdeneilanden maken deel uit van de Maagdeneilanden en liggen tussen Puerto Rico en de Bovenwindse eilanden in het Caribisch gebied. Er heerst een tropisch savanneklimaat en de gemiddelde jaartemperatuur is 28°C. De beste reistijd om naar de Amerikaanse Maagdeneilanden te gaan is van december t/m augustus; in deze periode heb je een warme temperatuur en weinig neerslag.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Noord-Amerika
  • partly_cloudy_day Tropisch savanneklimaat
  • rainy 238 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is december t/m augustus

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar