Tonga

Vaccinaties Tonga

Vertrek je binnenkort naar Tonga? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Tonga zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Tonga, officieel het Koninkrijk Tonga, is een land en eilandengroep in Polynesië. De eilandengroep bestaat uit 177 eilanden en ligt in het zuiden van de Grote Oceaan. Het koninkrijk ligt ongeveer 2000 kilometer ten noordoosten van Nieuw-Zeeland. Slechts 36 van de eilanden worden permanent bewoond. Tonga kent een tropisch klimaat met neerslag gedurende het hele jaar, maar de droogste maanden zijn van mei tot oktober.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Oceanië
  • partly_cloudy_day Tropisch klimaat
  • rainy 178 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is april t/m oktober

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar