Samoa

Vaccinaties Samoa

Vertrek je binnenkort naar Samoa? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Samoa zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Samoa, officieel de Onafhankelijke Staat Samoa, voorheen bekend als West-Samoa, is een republiek in Polynesië. Samoa bestaat uit de Samoa-eilanden en het oostelijke deel: het Amerikaanse territorium van de Samoa-eilanden. In de buurt liggen Tokelau, Tonga en Wallis en Futuna. Samoa kent een tropisch klimaat met temperaturen tussen de 24 en 31 graden Celcius. Gedurende het hele jaar is het warm en vochtig en valt er neerslag. Het regenseizoen is van november tot april, met hevige regenbuien en soms tropische cyclonen.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Oceanië
  • partly_cloudy_day Tropisch klimaat
  • rainy 180 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is juni t/m september

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar