Paaseiland

Vaccinaties Paaseiland

Vertrek je binnenkort naar Paaseiland? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Paaseiland zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties dit zijn is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf.  Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Paaseiland is een Polynesisch eiland in de Grote Oceaan. Staatkundig is het een provincie van Chili binnen de regio Valparaíso en een Chileens nationaal park. Het klimaat op Paaseiland in Chili is over het algemeen warm en gematigd het hele jaar door. De temperaturen variëren van 18 tot 28 graden Celsius. Neerslag komt regelmatig voor en zorgt voor een weelderige vegetatie op het eiland.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Zuid-Amerika
  • partly_cloudy_day Subtropisch klimaat
  • rainy 107 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is december t/m maart

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar