Noordelijke Marianen

Vaccinaties Noordelijke Marianen

Vertrek je binnenkort naar de Noordelijke Marianen? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan de Noordelijke Marianen zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties dit zijn is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf.  Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

De Noordelijke Marianen maken officieel deel uit van het grondgebied van de Verenigde Staten van Amerika. De Noordelijke Marianen bevinden zich in de Grote Oceaan ten noorden van het eiland Guam en ten zuiden van de Japanse Bonin- en Vulkaan-eilanden. Over het algemeen is het weer zonnig met af en toe een regenbui. De eilanden worden soms ook getroffen door tropische stormen en tyfonen, voornamelijk tijdens de maanden juni tot november.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Oceanië
  • partly_cloudy_day Tropisch zeeklimaat
  • rainy 120 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is maart t/m mei

Verplichte vaccinaties

Geen

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar