Frans-Polynesië

Vaccinaties Frans-Polynesië

Vertrek je binnenkort naar Frans-Polynesië? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Frans-Polynesië zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen en mogelijk zelfs verplicht. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Frans-Polynesië is een Franse overzeese gemeenschap in de Grote Oceaan. De hoofdstad is Papeete, gelegen op Tahiti. Geografisch en cultureel maakt Frans-Polynesië deel uit van Polynesië, wat bestaat uit 118 eilanden, waarvan 67 bewoond zijn. Deze eilanden bevinden zich ten noord-oosten van Nieuw-Zeeland. De eilanden hebben een tropisch klimaat met vochtige lucht en veranderlijke weersomstandigheden. De minste neerslag valt tussen mei en oktober, wat het daarom de meest aantrekkelijke reisperiode maakt.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Oceanië
  • partly_cloudy_day Tropisch klimaat
  • rainy 258 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is mei t/m oktober
Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar