mexico

Inentingen Mexico

welke vaccinaties heb je nodig?
Als je naar Mexico reist, is het belangrijk reisadvies in te winnen en je goed voor te bereiden. Er worden voor Mexico inentingen aangeraden. Het hangt van de plekken die je gaat bezoeken en jouw verblijfsduur af welke inentingen voor Mexico nodig zijn. De verpleegkundigen van KLM Health Services vertellen je graag welke specifieke vaccinaties Mexico van je vraagt en wat je nog meer kunt doen om jouw verblijf in Mexico in goede gezondheid door te brengen.

Mexico ligt in Noord-Amerika  en kent een tropisch klimaat in de tierra caliente en een subtropisch klimaat en een gematigd in de tierra templada en de tierra fria. Houd in alle gevallen rekening met verschillende ziektes en dengue-muggen, hoe jouw vakantie in Mexico er ook uit gaat zien.

Vaccinaties Mexico: veel voorkomende risico’s

Er komen in Mexico ziektes voor waartegen je normaal niet weerbaar bent. De juiste vaccinaties kunnen zorgen dat je hiertegen beschermd bent. Hieronder kun je lezen wat de meest voorkomende gezondheidsrisico’s en ziektes zijn in Mexico. Zo zie je direct om welke specifieke inentingen Mexico vraagt en welke voorzorgsmaatregelen je nog meer kunt treffen om jouw vakantie gezond en wel door te komen.

Aanbevolen vaccinaties en risico's

In dit land komt Chikungunya voor. Bescherm je overdag goed tegen muggenbeten.

In dit land komt dengue koorts of knokkelkoorts voor. Bescherm je overdag goed tegen muggenbeten. Laat je persoonlijk adviseren door een deskundig reizigersverpleegkundige van KLM Health Services.

Een DTP vaccinatie wordt aanbevolen voor alle reizigers naar dit land. Laat je adviseren door een deskundig reizigersverpleegkundige van KLM Health Services.

Een Hepatitis A vaccinatie wordt aanbevolen voor alle reizigers naar dit land. Bespreek met een reizigersverpleegkundige van KLM Health Services of je deze vaccinatie nodig hebt.

In sommige gebieden komt malaria voor. Bescherm je ’s avonds en ’s nachts goed tegen muggenbeten. Ook het gebruik van tabletten om malaria te voorkomen is soms nodig. Het middel dat wordt geadviseerd is persoonsgebonden. Laat je adviseren door een deskundig reizigersverpleegkundige van KLM Health Services.

In dit land kan rabiës (hondsdolheid) bij zoogdieren voorkomen. Vermijd contact met zoogdieren. Bespreek met een reizigersverpleegkundige van KLM Health Services of je deze vaccinaties nodig hebt.

In dit land komt het zikavirus voor. Bescherm je overdag goed tegen muggenbeten.

Maak nu een afspraak!

Vaccinatie(s) nodig voor de bovenstaande risico’s? Maak dan nu direct een afspraak!

Maak een afspraak

Niet gevonden wat je zocht?

Heb je andere vragen over een vaccinatie voor Mexico? Lees de veelgestelde vragen die wij ontvangen over reizen en vaccineren. Staat je vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op.