Inentingen Bali: welke vaccinaties heb je nodig?

Ga je op reis naar Bali? Dan doe je er verstandig aan de juiste voorbereidingen te treffen. Er worden voor Bali vaccinaties aanbevolen, waarvan sommige zelfs verplicht zijn. Deze inentingen verkleinen het risico op infectieziekten die op Bali voorkomen. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je kind of baby.

Welke inentingen je voor Bali nodig hebt, hangt af van de tijd die je op Bali gaat doorbrengen. Sommige inentingen worden altijd aangeraden, terwijl andere vaccinaties alleen nodig zijn als je langere tijd op het eiland verblijft. Verder is het voor de benodigde vaccinaties belangrijk om na te gaan welke landen je nog meer bezoekt. Ga je ook andere eilanden in Indonesië bezoeken, of reis je misschien verder naar populaire bestemmingen als Vietnam, Thailand of Cambodja? Dan heb je waarschijnlijk aanvullende inentingen nodig. Bali is een prachtig eiland in Indonesië en erg in trek onder backpackers van over de hele wereld. Met vulkanische bergen, weelderige regenwouden, hagelwitte stranden en stranden met grijs of zelfs zwart vulkaanzand is de natuur op Bali oogverblindend. Daarnaast staat Bali bekend om de vriendelijke bevolking en de vele historische tempels. Bali heeft een tropisch klimaat met een gemiddelde jaartemperatuur rond de 30 graden. Helaas brengt dit prettige klimaat ook tropische ziektes met zich mee. Ook komen er in Bali diverse andere ziektes voor waartegen je normaal niet weerbaar bent. Vaccinaties kunnen je hiertegen beschermen. Naast ziektes dien je je in Bali te beschermen tegen de sterke zon en (malaria- of dengue) muggen. Onze verpleegkundigen vertellen je graag welke inentingen Bali vereist en hoe je gezond op reis kunt gaan naar dit prachtige Indonesische eiland. Maak hier meteen een afspraak met een verpleegkundige van KLM Health Services.

Vaccinatie voor Bali inplannen? Maak nu een afspraak!

Je inentingen voor Bali regel je gemakkelijk door meteen online een vaccinatie afspraak te maken. Heb je andere vragen over een vaccinatie voor Bali? Lees de veelgestelde vragen die wij ontvangen over reizen en vaccineren.  Staat je vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Vaccinatie nodig voor de bovenstaande risico's?

Afspraak maken