vaccinaties seychellen inentingen reisadvies travel advice seychelles vaccinations seychelles

Inentingen Seychellen

welke vaccinaties heb je nodig?
Ga je naar de Seychellen? Bereid je dan goed voor. Vaccinaties worden aangeraden voor de Seychellen. Welke inentingen de Seychellen exact van je vragen, hangt af van jouw reis en verblijfsduur op deze mooie eilanden.

De Seychellen zijn een eilandenrijk in de Indische Oceaan. De archipel bestaat uit 115 eilanden ten noorden van Madagaskar. Wat je ook gaat doen tijdens jouw reis, houd op de Seychellen rekening met (tropische) ziektes en andere gezondheidsrisico’s.

In de Seychellen komen ziektes voor waartegen je normaal gesproken niet weerbaar bent. De juiste inentingen en voorzorgsmaatregelen kunnen je tegen deze ziektes beschermen. Lees ook onze tips om je goed voor te bereiden tegen zon en muggen. 

Verplichte vaccinaties

In dit land komt gele koorts voor. Er is een risico voor reizigers. Vaccinatie wordt aanbevolen. Vaccinatie is mogelijk VERPLICHT als je VANUIT een gele koorts gebied komt. Bespreek met een reizigersverpleegkundige van KLM Health Services of je deze vaccinatie nodig hebt.

Aanbevolen vaccinaties en risico's

In dit land komt Chikungunya voor. Bescherm je overdag goed tegen muggenbeten.

In dit land komt dengue koorts of knokkelkoorts voor. Bescherm je overdag goed tegen muggenbeten. Laat je persoonlijk adviseren door een deskundig reizigersverpleegkundige van KLM Health Services.

Een DTP vaccinatie wordt aanbevolen voor alle reizigers naar dit land. Laat je adviseren door een deskundig reizigersverpleegkundige van KLM Health Services.

Een Hepatitis A vaccinatie wordt aanbevolen voor alle reizigers naar dit land. Bespreek met een reizigersverpleegkundige van KLM Health Services of je deze vaccinatie nodig hebt.

Het vaccinatieadvies voor Hepatitis B is persoonsgebonden. Bespreek met een reizigersverpleegkundige van KLM Health Services of je deze vaccinatie nodig hebt.

In dit land komt het zikavirus voor. Bescherm je overdag goed tegen muggenbeten.

Maak nu een afspraak!

Vaccinatie(s) nodig voor de bovenstaande risico’s? Maak dan nu direct een afspraak!

Maak een afspraak

Niet gevonden wat je zocht?

Heb je andere vragen over een vaccinatie voor Seychellen? Lees de veelgestelde vragen die wij ontvangen over reizen en vaccineren. Staat je vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op.