marokko

Inentingen Marokko

welke vaccinaties heb je nodig?
Als je naar Marokko vertrekt is het verstandig reisadvies in te winnen en de juiste maatregelen te nemen. Zo worden voor Marokko inentingen aangeraden. Deze vaccinaties zijn niet verplicht, maar kunnen wel voorkomen dat je een vervelende ziekte oploopt. Welke specifieke vaccinaties voor Marokko nodig zijn, is afhankelijk van de gebieden die je van plan bent te bezoeken en de duur van jouw verblijf in dit betoverende land. De verpleegkundigen van KLM Health Services vertellen je graag welke vaccinaties Marokko vereist en hoe je optimaal voorbereid naar dit oude koninkrijk kunt vertrekken.

Marokko ligt in Noord-Afrika en kent een mediterraan klimaat aan de kust, een hooggebergteklimaat in de bergen en een woestijnklimaat in de buurt van de Sahara. Je dient in Marokko rekening te houden met verschillende infectieziektes. 

Vaccinaties Marokko: veel voorkomende risico’s

Vaccinaties kunnen je weerbaar maken tegen diverse ziektes die in Marokko voorkomen. Bekijk hieronder welke ziektes en gezondheidsrisico’s veel voorkomen in Marokko. Dan weet je welke specifieke inentingen Marokko van je vraagt en welke voorbereidingen je nog meer kunt treffen om jouw verblijf gezond door te komen.

Aanbevolen vaccinaties en risico's

Het vaccinatieadvies voor Buiktyfus is persoonsgebonden. Bespreek met een reizigersverpleegkundige van KLM Health Services of je deze vaccinatie nodig hebt.

Een DTP vaccinatie wordt aanbevolen voor alle reizigers naar dit land. Laat je adviseren door een deskundig reizigersverpleegkundige van KLM Health Services.

Een Hepatitis A vaccinatie wordt aanbevolen voor alle reizigers naar dit land. Bespreek met een reizigersverpleegkundige van KLM Health Services of je deze vaccinatie nodig hebt.

Het vaccinatieadvies voor Hepatitis B is persoonsgebonden. Bespreek met een reizigersverpleegkundige van KLM Health Services of je deze vaccinatie nodig hebt.

In dit land kan rabiës (hondsdolheid) bij zoogdieren voorkomen. Vermijd contact met zoogdieren. Bespreek met een reizigersverpleegkundige van KLM Health Services of je deze vaccinaties nodig hebt.

In dit land komt Schistosomiasis (Bilharzia) voor. Laat je adviseren door een deskundig reizigersverpleegkundige van KLM Health Services.

Het vaccinatieadvies voor Tuberculose is persoonsgebonden. Laat je adviseren door een deskundig reizigersverpleegkundige van KLM Health Services.

Maak nu een afspraak!

Vaccinatie(s) nodig voor de bovenstaande risico’s? Maak dan nu direct een afspraak!

Maak een afspraak

Niet gevonden wat je zocht?

Heb je andere vragen over een vaccinatie voor Marokko? Lees de veelgestelde vragen die wij ontvangen over reizen en vaccineren. Staat je vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op.