letland

Inentingen Letland

welke vaccinaties heb je nodig?
Ga je op vakantie naar Letland? Wij geven je graag reisadvies en helpen je de juiste voorbereidingen te treffen. Zo worden er voor Letland inentingen aanbevolen al zijn deze niet verplicht. Welke specifieke vaccinaties Letland van je vereist, is afhankelijk van de plekken die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf.

Het land wordt begrensd door Estland in het noorden, Litouwen en Wit-Rusland in het zuiden, Rusland in het oosten en het deelt een zeegrens met Zweden in het westen. 

Vaccinaties Letland: veel voorkomende risico’s

Er komen in Letland infectieziektes voor waartegen je niet bestand bent. De juiste vaccinaties kunnen jou en jouw kind of baby hiertegen weerbaar maken. Onze gezondheidsexperts hebben de belangrijkste gezondheidsrisico’s in kaart gebracht. Bekijk hieronder de lijst met de meest voorkomende risico’s en ziektes in Letland en lees welke specifieke inentingen Letland van je vraagt.

Aanbevolen vaccinaties en risico's

In dit land kan rabiës (hondsdolheid) bij zoogdieren voorkomen. Vermijd contact met zoogdieren. Bespreek met een reizigersverpleegkundige van KLM Health Services of je deze vaccinaties nodig hebt.

In dit land komt (mogelijk) Tekenencefalitis voor. Het vaccinatieadvies is persoonsgebonden. Bespreek met een reizigersverpleegkundige van KLM Health Services of je deze vaccinatie nodig hebt.

Maak nu een afspraak!

Vaccinatie(s) nodig voor de bovenstaande risico’s? Maak dan nu direct een afspraak!

Maak een afspraak

Niet gevonden wat je zocht?

Heb je andere vragen over een vaccinatie voor Letland? Lees de veelgestelde vragen die wij ontvangen over reizen en vaccineren. Staat je vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op.