Japan

Inentingen Japan

welke vaccinaties heb je nodig?
Ga je op vakantie naar Japan? Tref dan de juiste voorbereidingen, want er worden voor Japan inentingen aangeraden, hoewel deze vaccinaties niet verplicht zijn. Welke specifieke inentingen je voor Japan nodig hebt, is afhankelijk van de plekken die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf in dit voormalige keizerrijk. De verpleegkundigen van KLM Health Services geven je graag reisadvies en vertellen je welke vaccinaties Japan vereist.

Het klimaat in Japan varieert van een koel en vochtig continentaal klimaat in het noorden, met vrieskoude winters en warme zomers, tot een vochtig subtropisch klimaat in het zuiden. Waar je ook heen gaat, je loopt in Japan gezondheidsrisico’s waartegen je jezelf goed moet beschermen. Zo dien je rekening te houden met infectieziektes. Er komt in Japan geen malaria voor.

Vaccinaties Japan: veel voorkomende risico’s

Vaccinaties kunnen jou en jouw kind of baby weerbaar maken tegen diverse ziektes die in Japan voorkomen. Bekijk hieronder de lijst met de belangrijkste gezondheidsrisico’s en de meest voorkomende ziektes in Japan en lees welke specifieke inentingen Japan van je vraagt.

Aanbevolen vaccinaties en risico's

In dit land komt Chikungunya voor. Bescherm je overdag goed tegen muggenbeten.

In dit land komt dengue koorts of knokkelkoorts voor. Bescherm je overdag goed tegen muggenbeten. Laat je persoonlijk adviseren door een deskundig reizigersverpleegkundige van KLM Health Services.

In dit land komt (mogelijk) Japanse encefalitis voor. Het vaccinatieadvies is persoonsgebonden. Bespreek met een reizigersverpleegkundige van KLM Health Services of je deze vaccinatie nodig hebt.

In dit land komt (mogelijk) Tekenencefalitis voor. Het vaccinatieadvies is persoonsgebonden. Bespreek met een reizigersverpleegkundige van KLM Health Services of je deze vaccinatie nodig hebt.

In dit land komt het zikavirus voor. Bescherm je overdag goed tegen muggenbeten.

Maak nu een afspraak!

Vaccinatie(s) nodig voor de bovenstaande risico’s? Maak dan nu direct een afspraak!

Maak een afspraak

Niet gevonden wat je zocht?

Heb je andere vragen over een vaccinatie voor Japan? Lees de veelgestelde vragen die wij ontvangen over reizen en vaccineren. Staat je vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op.