Naamloos (6)

Gezondheidsbevordering

KLM Health Services is dé vertrouwde health partner op het gebied van gezondheidsbevordering.
Het is eerder regel dan uitzondering dat vitaal en gezond blijven in de veranderlijke wereld van vandaag een behoorlijke uitdaging is. Het afgelopen jaar kampte één op de zeven werkenden met burn-out klachten (TNO, 2022). De prestatiedruk is hoog, de zelfzorg laag. Als organisatie is het van belang dergelijke ontwikkelingen te signaleren, of nog beter: voor te zijn.

Gezondheidsbevordering gaat over het vergroten van vitaliteit en gezondheid op individueel- en op organisatieniveau. Dit is een gezamenlijke inspanning en verantwoordelijkheid van werkgevers en medewerkers, waarbij dialoog een belangrijke rol speelt. Het richt zich op alle medewerkers en is participatief. Dat betekent dat medewerkers zelf worden betrokken en dat eigenaarschap over eigen gezondheid en vitaliteit wordt gestimuleerd. KLM Health Services is dé vertrouwde health partner op het gebied van gezondheidsbevordering.

Fit to explore your world.

Wij geloven in het belang van investeren in gezondheid en vitaliteit zodat mensen gezond kunnen leven, werken en reizen. Het optimaliseren van de gezondheid en daarmee duurzame inzetbaarheid van medewerkers, levert in alle opzichten voordelen op.

Door te investeren in gezondheid en vitaliteit blijven je medewerkers in goede conditie en zorgt dit voor meer werkplezier. Ons doel is om jouw organisatie de juiste inzichten te geven wat betreft het bevorderen van de gezondheid van jouw medewerkers. We laten je zien hoe je het beste tijd, middelen en energie kunt inzetten om duurzame inzetbaarheid van je medewerkers te bevorderen én behouden. Soms heeft een organisatie extra expertise nodig, bijvoorbeeld als deze internationaal opereert waardoor medewerkers onregelmatig werken of specifieke veiligheidsrisico’s kennen. Dit geeft extra uitdagingen op het gebied van bioritme, slaap, veiligheid en gezondheid. Ook daar kunnen wij met onze jarenlange ervaring uitstekend in ondersteunen. Samen gaan we op zoek naar wat voor jouw organisatie écht werkt.

Workshops

Met onze workshops prikkelen en activeren we om duurzaam aan de slag te gaan met gezondheid en vitaliteit. Onze workshops en trainingen zijn inspirerend en vernieuwend. We willen vooral mensen stimuleren om zelf aan de slag te gaan, nu en in de toekomst.