Trainingen

Veilig en gezond werken staat voorop. Gaat er toch iets mis dan ben je graag goed voorbereid. Daarom zijn er onze veiligheidstrainingen.

Volg praktijkgerichte trainingen op maat zoals EHBO, BHV en AED. Afgestemd op jouw werkzaamheden met levensechte oefeningen.

Fit to explore your world

Waarom een training bij KLM Health Services?

  • Staat veiligheid voorop in jouw organisatie? Dan ben je bij KLM Health Services aan het juiste adres. Wij verzorgen diverse trainingen op het gebied van veiligheid en gezondheid, zoals Eerste Hulp, AED en BHV. Bij ons op locatie, of incompany bij jouw bedrijf.

  • De trainingen worden samengesteld door de medisch specialisten en inhoudsdeskundigen van KLM Health Services. Met jaarlijks wisselende thema’s en vol met actuele praktijkvoorbeelden. Hierdoor is de lesstof boeiend, afwisselend en herkenbaar. Bovendien zijn alle trainingen en trainers erkend door de Nederlandse Reanimatie Raad en Oranje Kruis. Zo weet je zeker dat je relevante kennis opdoet!

  • Je kunt kiezen voor maatwerk of open inschrijving. Bij maatwerk krijgen jij en je medewerkers een besloten training, aangepast op je bedrijfsspecifieke situatie. De trainingsdata en deelnemersaantallen stellen we in overleg vast en als je dat prettig vindt, geven we de training incompany (bij jou op locatie). Bij open inschrijving worden medewerkers van verschillende organisaties tegelijkertijd getraind.

Meer praktische informatie

null

Tarieven 2024

Bekijk hier onze laatste tarieven.
null

Trainingslocaties

We geven trainingen op verschillende locaties, bekijk hier uitgebreide informatie.
null

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de veelgestelde vragen rondom onze trainingen.