fabien-bellanger-f9xoWEnLxlQ-unsplash

Inentingen Réunion (F)

welke vaccinaties heb je nodig?
Ga je naar Réunion? Lees ons reisadvies en tref de juiste voorbereidingen. Wij raden voor Réunion vaccinaties aan. Deze inentingen kunnen je beschermen tegen infectieziektes. Welke specifieke vaccinaties voor Réunion  nodig zijn, is afhankelijk van jouw reis en de duur van jouw verblijf in dit land. 

Réunion is een eiland en Frans overzees departement in Afrika ten oosten van Madagaskar en ten westen van Mauritius. In Réunion komen diverse ziektes voor waartegen je normaal niet weerbaar bent. Vaccinaties en voorzorgsmaatregelen kunnen je tegen deze ziektes beschermen. 

Aanbevolen vaccinaties en risico's

In dit land komt Chikungunya voor. Bescherm je overdag goed tegen muggenbeten.

In dit land bestaat een verhoogd risico op mazelen. Een BMR (Bof Mazelen Rodehond) vaccinatie wordt aanbevolen voor iedereen die niet tegen mazelen is ingeënt of de ziekte heeft doorgemaakt. In Nederland krijgen de meeste kinderen nu een vaccinatie tegen BMR. Daarom adviseren wij voor sommige reizigers een vaccinatie. Dat advies is afhankelijk van de leeftijd, vaccinaties in het verleden en doorgemaakte ziekten.

In dit land komt dengue koorts of knokkelkoorts voor. Bescherm je overdag goed tegen muggenbeten. Laat je persoonlijk adviseren door een deskundig reizigersverpleegkundige van KLM Health Services.

Een DTP vaccinatie wordt aanbevolen voor alle reizigers naar dit land. Laat je adviseren door een deskundig reizigersverpleegkundige van KLM Health Services.

Een Hepatitis A vaccinatie wordt aanbevolen voor alle reizigers naar dit land. Bespreek met een reizigersverpleegkundige van KLM Health Services of je deze vaccinatie nodig hebt.

Het vaccinatieadvies voor Hepatitis B is persoonsgebonden. Bespreek met een reizigersverpleegkundige van KLM Health Services of je deze vaccinatie nodig hebt.

In dit land komt het zikavirus voor. Bescherm je overdag goed tegen muggenbeten.

Maak nu een afspraak!

Vaccinatie(s) nodig voor de bovenstaande risico’s? Maak dan nu direct een afspraak!

Maak een afspraak

Niet gevonden wat je zocht?

Heb je andere vragen over een vaccinatie voor Réunion? Lees de veelgestelde vragen die wij ontvangen over reizen en vaccineren. Staat je vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op.