pranav-madhu-5MtfBu7ZB-s-unsplash

Inentingen Ras al Khaimah

welke vaccinaties heb je nodig?
Vertrek je binnenkort naar Ras al Khaimah? Na het lezen van ons reisadvies weet je beter hoe je jezelf kunt voorbereiden op jouw reis. Welke specifieke vaccinaties en voorzorgsmaatregelen Ras al Khaimah vereist, hangt af van jouw reis en de duur van jouw verblijf in dit land.
 
Ras al Khaimah is een van de zeven emiraten waaruit de Verenigde Arabische Emiraten bestaan. Ras al-Khaimah is eveneens de naam van de hoofdstad van het emiraat, dat grenst aan Oman. Het is het enige emiraat dat zowel een stuk woestijn, stukken groen, mangroven als bergen op zijn grondgebied heeft. Je kunt in Ras a;-Khaimah ziektes oplopen waartegen je normaal gesproken niet weerbaar bent. De juiste vaccinaties en voorzorgsmaatregelen kunnen je tegen deze ziektes beschermen. 

Aanbevolen vaccinaties

In dit land bestaat een verhoogd risico op mazelen. Een BMR (Bof Mazelen Rodehond) vaccinatie wordt aanbevolen voor iedereen die niet tegen mazelen is ingeënt of de ziekte heeft doorgemaakt. In Nederland krijgen de meeste kinderen nu een vaccinatie tegen BMR. Daarom adviseren wij voor sommige reizigers een vaccinatie. Dat advies is afhankelijk van de leeftijd, vaccinaties in het verleden en doorgemaakte ziekten.

Een DTP vaccinatie wordt aanbevolen voor alle reizigers naar dit land. Laat je adviseren door een deskundig reizigersverpleegkundige van KLM Health Services.

Een Hepatitis A vaccinatie wordt aanbevolen voor alle reizigers naar dit land. Bespreek met een reizigersverpleegkundige van KLM Health Services of je deze vaccinatie nodig hebt.

Het vaccinatieadvies voor Hepatitis B is persoonsgebonden. Bespreek met een reizigersverpleegkundige van KLM Health Services of je deze vaccinatie nodig hebt.

In dit land kan rabiës (hondsdolheid) bij zoogdieren voorkomen. Vermijd contact met zoogdieren. Bespreek met een reizigersverpleegkundige van KLM Health Services of je deze vaccinaties nodig hebt.

Maak nu een afspraak!

Vaccinatie(s) nodig voor de bovenstaande risico’s? Maak dan nu direct een afspraak!

Maak een afspraak

Niet gevonden wat je zocht?

Heb je andere vragen over een vaccinatie voor Ras al Khaimah? Lees de veelgestelde vragen die wij ontvangen over reizen en vaccineren. Staat je vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op.