Reisadvies voor Portugal

Inentingen Portugal

welke vaccinaties heb je nodig?

Vertrek je binnenkort naar Portugal? Bereid je dan goed voor. Welke specifieke voorzorgsmaatregelen je kunt nemen, hangt af van jouw reis en de duur van jouw verblijf in Portugal.

Portugal is een land in het uiterste zuidwesten van Europa. Het vormt het westelijk deel van het Iberisch Schiereiland. In het oosten en noorden grenst het aan Spanje, het enige buurland, en in het zuiden en westen aan de Atlantische Oceaan. Tot Portugal behoren tevens de Azoren en Madeira, twee eilandengroepen in deze oceaan. Je kunt in Portugal ziektes oplopen waartegen je normaal gesproken niet weerbaar bent. De juiste voorzorgsmaatregelen kunnen je tegen deze ziektes beschermen. 

Risico's

In dit land komt dengue koorts of knokkelkoorts voor. Bescherm je overdag goed tegen muggenbeten. Laat je persoonlijk adviseren door een deskundig reizigersverpleegkundige van KLM Health Services.

Maak nu een afspraak!

Vaccinatie(s) nodig voor de bovenstaande risico’s? Maak dan nu direct een afspraak!

Maak een afspraak

Niet gevonden wat je zocht?

Heb je andere vragen over een vaccinatie voor Portugal? Lees de veelgestelde vragen die wij ontvangen over reizen en vaccineren. Staat je vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op.