boon-panthalany-uOszz6FdXGQ-unsplash

Inentingen Nieuw-Zeeland

welke vaccinaties heb je nodig?
Ga je op vakantie naar Nieuw-Zeeland? Tref dan de juiste voorbereidingen, want je bent ver van huis. Reis je enkel naar Nieuw-Zeeland, dan worden er geen inentingen aangeraden. Als je vóór of na jouw bezoek aan Nieuw-Zeeland uit of naar een ander land verder reist, bijvoorbeeld naar Australië, dan heb je waarschijnlijk aanvullende inentingen nodig. 

Nieuw-Zeeland ligt in het zuidwesten van de Grote Oceaan en bestaat uit twee grote eilanden: Noordereiland en Zuidereiland. De top van het Noordereiland heeft een subtropisch klimaat, de rest van het land heeft een gematigd zeeklimaat. Nieuw-Zeeland is een prachtig land met een enorme schoonheid, prachtige bergtoppen, diepblauwe meren, steile fjorden en subtropische baaien. Daarom is Nieuw-Zeeland erg geliefd onder backpackers, als onderdeel van een wereldreis. Als je een rondreis maakt, houd dan ook rekening met de gezondheidsrisico’s in de andere landen die je bezoekt. Voor veel landen in Zuidoost-Azië heb je namelijk meerdere inentingen nodig. Welke vaccinaties Nieuw-Zeeland van je vraagt, hangt af van jouw persoonlijke gezondheid en jouw reisschema.

 

Maak nu een afspraak!

Vaccinatie(s) nodig voor de bovenstaande risico’s? Maak dan nu direct een afspraak!

Maak een afspraak

Niet gevonden wat je zocht?

Heb je andere vragen over een vaccinatie voor Nieuw-Zeeland? Lees de veelgestelde vragen die wij ontvangen over reizen en vaccineren. Staat je vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op.