Reisadvies Inentingen Malta

Inentingen Malta

welke vaccinaties heb je nodig?

Vertrek je binnenkort naar Malta? Na het lezen van ons reisadvies over dit land weet je beter hoe je jezelf kunt voorbereiden op jouw reis. Welke specifieke vaccinaties en voorzorgsmaatregelen Malta vereist, hangt af van jouw reis en de duur van jouw verblijf in dit land.

Malta, officieel de Republiek Malta, is een Zuid-Europese dwergstaat gelegen in de Middellandse Zee die bestaat uit de eilanden Malta, Gozo, Comino, het kleinere Manoel Island en de onbewoonde eilanden Cominotto, Filfla, Fungus Rock en de Saint Paul’s Islands.

Je kunt in Malta ziektes oplopen waartegen je normaal gesproken niet weerbaar bent. De juiste vaccinaties en voorzorgsmaatregelen kunnen je tegen deze ziektes beschermen.
Vaccinatie tegen gele koorts is vereist wanneer komend uit of langer dan 12 uur in transit geweest in een land met een hoogrisicogebied.

Verplichte vaccinaties

In dit land komt gele koorts voor. Er is een risico voor reizigers. Vaccinatie wordt aanbevolen. Vaccinatie is mogelijk VERPLICHT als je VANUIT een gele koorts gebied komt. Bespreek met een reizigersverpleegkundige van KLM Health Services of je deze vaccinatie nodig hebt.

Maak nu een afspraak!

Vaccinatie(s) nodig voor de bovenstaande risico’s? Maak dan nu direct een afspraak!

Maak een afspraak

Niet gevonden wat je zocht?

Heb je andere vragen over een vaccinatie voor Malta? Lees de veelgestelde vragen die wij ontvangen over reizen en vaccineren. Staat je vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op.