Litouwen

Inentingen Litouwen

welke vaccinaties heb je nodig?
Ga je op vakantie naar Litouwen? Wij geven je graag reisadvies en helpen je de juiste voorbereidingen te treffen. Zo worden er voor Litouwen inentingen aanbevolen al zijn deze niet verplicht. Welke specifieke vaccinaties Litouwen van je vereist, is afhankelijk van de plekken die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf.

Lengte van landgrenzen: 1.747 km (724 km met Wit-Rusland, 610 km met Letland, 303 km met Rusland (Russische exclave Kaliningrad) en 110 km met Polen).

Vaccinaties Litouwen: veel voorkomende risico’s

In Litouwen komen verschillende ziektes voor waartegen je normaal gesproken niet bestand bent. De juiste vaccinaties kunnen je tegen deze ziektes beschermen. Bekijk hieronder de meest voorkomende gezondheidsrisico’s en ziektes in dit land en lees welke specifieke vaccinaties Litouwen van je vraagt.

Aanbevolen vaccinaties en risico's

Het vaccinatieadvies voor Hepatitis B is persoonsgebonden. Bespreek met een reizigersverpleegkundige van KLM Health Services of je deze vaccinatie nodig hebt.

In dit land kan rabiës (hondsdolheid) bij zoogdieren voorkomen. Vermijd contact met zoogdieren. Bespreek met een reizigersverpleegkundige van KLM Health Services of je deze vaccinaties nodig hebt.

In dit land komt (mogelijk) Tekenencefalitis voor. Het vaccinatieadvies is persoonsgebonden. Bespreek met een reizigersverpleegkundige van KLM Health Services of je deze vaccinatie nodig hebt.

Maak nu een afspraak!

Vaccinatie(s) nodig voor de bovenstaande risico’s? Maak dan nu direct een afspraak!

Maak een afspraak

Niet gevonden wat je zocht?

Heb je andere vragen over een vaccinatie voor Litouwen? Lees de veelgestelde vragen die wij ontvangen over reizen en vaccineren. Staat je vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op.