jamaica

Inentingen Jamaica

welke vaccinaties heb je nodig?
Ga je op vakantie naar Jamaica? Wij geven je graag reisadvies en helpen je de juiste voorbereidingen te treffen. Zo worden er voor Jamaica inentingen aanbevolen al zijn deze in de meeste gevallen niet verplicht. Welke specifieke vaccinaties Jamaica van je vereist, is afhankelijk van de plekken die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf op dit muzikale tropische eiland. De verpleegkundigen van KLM Health Services vertellen je graag om welke vaccinaties Jamaica vraagt en hoe je goed voorbereid naar het ‘land van hout en water’ kunt vertrekken.

Het eiland Jamaica ligt in het Caribisch gebied en kent een tropisch klimaat met een gemiddelde dagtemperatuur van 25 graden. Op Jamaica moet je rekening houden met verschillende infectieziektes en de sterke zon. Er komt op Jamaica geen malaria voor.
Vaccinatie tegen gele koorts is vereist indien komend uit of langer dan 12 uur in transit geweest in een land met een hoogrisicogebied.

 

Verplichte vaccinaties

In dit land komt gele koorts voor. Er is een risico voor reizigers. Vaccinatie wordt aanbevolen. Vaccinatie is mogelijk VERPLICHT als je VANUIT een gele koorts gebied komt. Bespreek met een reizigersverpleegkundige van KLM Health Services of je deze vaccinatie nodig hebt.

Aanbevolen vaccinaties en risico's

In dit land komt Chikungunya voor. Bescherm je overdag goed tegen muggenbeten.

In dit land komt dengue koorts of knokkelkoorts voor. Bescherm je overdag goed tegen muggenbeten. Laat je persoonlijk adviseren door een deskundig reizigersverpleegkundige van KLM Health Services.

Een DTP vaccinatie wordt aanbevolen voor alle reizigers naar dit land. Laat je adviseren door een deskundig reizigersverpleegkundige van KLM Health Services.

Een Hepatitis A vaccinatie wordt aanbevolen voor alle reizigers naar dit land. Bespreek met een reizigersverpleegkundige van KLM Health Services of je deze vaccinatie nodig hebt.

Het vaccinatieadvies voor Hepatitis B is persoonsgebonden. Bespreek met een reizigersverpleegkundige van KLM Health Services of je deze vaccinatie nodig hebt.

In dit land komt het zikavirus voor. Bescherm je overdag goed tegen muggenbeten.

Maak nu een afspraak!

Vaccinatie(s) nodig voor de bovenstaande risico’s? Maak dan nu direct een afspraak!

Maak een afspraak

Niet gevonden wat je zocht?

Heb je andere vragen over een vaccinatie voor Jamaica? Lees de veelgestelde vragen die wij ontvangen over reizen en vaccineren. Staat je vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op.