Israel

Inentingen Israël

welke vaccinaties heb je nodig?
Ga je op vakantie naar Israël? Houd dan rekening met gezondheidsrisico’s. Wij raden voor Israël inentingen aan, ook al zijn deze niet verplicht. Welke specifieke vaccinaties Israël vereist, is afhankelijk van de plekken die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf in het ‘beloofde land’.

Israël ligt in het Midden-Oosten en kent een Middellandse Zeeklimaat en in de Negev een woestijnklimaat. Wat je ook gaat doen in Israël, bescherm jezelf goed tegen verschillende infectieziektes, dengue muggen en de sterke zon.

Vaccinaties Israël: veel voorkomende risico’s

Er komen in Israël diverse infectieziektes voor waartegen je waarschijnlijk niet weerbaar bent. Vaccinaties kunnen je hiertegen beschermen. Bekijk hieronder de lijst met de meest voorkomende gezondheidsrisico’s en ziektes in Israël en lees welke specifieke inentingen Israël van je vraagt.

Aanbevolen vaccinaties en risico's

In dit land komt dengue koorts of knokkelkoorts voor. Bescherm je overdag goed tegen muggenbeten. Laat je persoonlijk adviseren door een deskundig reizigersverpleegkundige van KLM Health Services.

Een DTP vaccinatie wordt aanbevolen voor alle reizigers naar dit land. Laat je adviseren door een deskundig reizigersverpleegkundige van KLM Health Services.

Een Hepatitis A vaccinatie wordt aanbevolen voor alle reizigers naar dit land. Bespreek met een reizigersverpleegkundige van KLM Health Services of je deze vaccinatie nodig hebt.

In dit land kan rabiës (hondsdolheid) bij zoogdieren voorkomen. Vermijd contact met zoogdieren. Bespreek met een reizigersverpleegkundige van KLM Health Services of je deze vaccinaties nodig hebt.

Maak nu een afspraak!

Vaccinatie(s) nodig voor de bovenstaande risico’s? Maak dan nu direct een afspraak!

Maak een afspraak

Niet gevonden wat je zocht?

Heb je andere vragen over een vaccinatie voor Israël? Lees de veelgestelde vragen die wij ontvangen over reizen en vaccineren. Staat je vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op.