Eerste Hulp & huisartsenzorg

Eerste Hulp
Airport Medical Services verzorgt 24 uur per dag, 7 dagen per week de medische hulp aan passagiers, medewerkers en bezoekers op de luchthaven. Een team van artsen en verpleegkundigen staat klaar en biedt een uitgebreid pakket aan medische dienstverlening.

Van een consult tot kleine chirurgische ingreep

Airport Medical Services bevindt zich in Vertrekhal 2 op Schiphol. De Eerste Hulp & huisartsenzorg is er voor alle medewerkers, passagiers en bezoekers van de luchthaven Schiphol. Er werken (huis)artsen en verpleegkundigen, gespecialiseerd in reizen en gezondheid. Je kunt bij ons voor verschillende diensten terecht, variƫrend van een consult bij een verkoudheid tot kleine chirurgische ingrepen, zoals het verwijderen van hechtingen. We hanteren het zogenaamde walk-in concept: een afspraak maken is dus niet nodig. Op Schiphol Centrum kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week binnenlopen. Als je medicatie krijgt voorgeschreven, kun je deze direct bij de apotheek van Airport Medical Services ophalen.

Kosten

De kosten van het consult, de behandeling en eventuele medicijnen worden, als je in Nederland verzekerd bent, direct bij je ziektekostenverzekering ingediend.

Gezondheid en veiligheid op de luchthaven

Dankzij de Eerste Hulp & huisartsenzorg beschikken medewerkers, passagiers en bezoekers van de luchthaven over eerste hulp en medische zorg op Schiphol. Daarmee vergroot deze dienst de gezondheid en veiligheid op de luchthaven.