Eerste Hulp & huisartsenzorg

Eerste Hulp
Eerste Hulp op Schiphol: Airport Medical Services verzorgt 24 uur per dag, 7 dagen per week de medische hulp aan passagiers, medewerkers en bezoekers op de luchthaven. Een team van artsen en verpleegkundigen staat klaar en biedt een uitgebreid pakket aan medische dienstverlening. Zo staat de Eerste Hulp op Schiphol 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar.

Van een consult tot kleine chirurgische ingreep

Airport Medical Services bevindt zich in Vertrekhal 2 op Schiphol. Je vindt ons boven check-in balie 16. Of volg gewoon de bordjes ‘Eerste Hulp’.  De Eerste Hulp & huisartsenzorg is er voor alle medewerkers, passagiers en bezoekers van de luchthaven Schiphol. Er werken (huis)artsen en verpleegkundigen, gespecialiseerd in reizen en gezondheid. Je kunt bij ons voor verschillende diensten terecht, variërend van een consult bij een verkoudheid tot kleine chirurgische ingrepen, zoals het verwijderen van hechtingen. Ook als je twijfelt of je wel in staat bent of je wel kunt vliegen vanwege verkoudheid, oorpijn of andere ongemakken, kun je bij ons langs komen voor advies. Met de juiste apparatuur hebben we snel een goed beeld van jouw situatie. We hanteren het zogenaamde walk-in concept: een afspraak maken is dus niet nodig. Op Schiphol Centrum kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week binnenlopen. Als je medicatie krijgt voorgeschreven, kun je deze direct bij de apotheek van Airport Medical Services ophalen.

Kosten van huisartsenzorg en Eerste Hulp op Schiphol 

Heb je een Nederlandse ziektenkostenverzekering? De kosten van het consult, de behandeling en eventuele medicijnen worden direct bij je ziektekostenverzekering ingediend. Zo heb je er geen omkijken naar. Ben je niet in Nederland verzekerd? Dan kun je bij ons met PIN of creditcard betalen. Je krijgt dan een factuur mee om zo de kosten eventueel zelf te kunnen declareren.

Gezondheid en veiligheid op de luchthaven

Dankzij de Eerste Hulp & huisartsenzorg beschikken medewerkers, passagiers en bezoekers van de luchthaven over eerste hulp en medische zorg op Schiphol. Daarmee vergroten we de gezondheid en veiligheid op de luchthaven. Fit to explore your world.