Alles over vaccineren en inenten

Ga je op reis en wil je je goed laten informeren over de gezondheidsrisico’s op jouw bestemming? Dan ben je bij KLM Health Services aan het juiste adres. Met een professioneel medisch advies van onze reizigersverpleegkundigen weet je precies welke vaccinaties voor jouw reis én persoonlijke situatie worden aangeraden. Vaccinaties en andere preventieve maatregelen kunnen namelijk helpen om je weerbaar te maken tegen ziektes waartegen je dit normaal gesproken niet bent, zeker in het buitenland.

Vaccinaties afhankelijk van jouw bestemming en persoonlijke situatie

Op basis van jouw reisschema en persoonlijke situatie kunnen de reizigersverpleegkundigen van KLM Health Services een vaccinatieadvies geven. Maak hiervoor minimaal 4 tot 6 weken voordat je op reis gaat een afspraak.

Vaccinaties zijn voor sommige bestemmingen alleen aanbevolen, maar voor andere bestemmingen verplicht, bijvoorbeeld na een transitstop. Het is dus belangrijk om voorafgaand aan jouw reis advies in te winnen, zo ga je veilig op pad. Op deze pagina vind je informatie over de risico’s op jouw plaats van bestemming.

Veelgestelde vragen

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen? Kijk dan eerst bij onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.