Kom je onze wereld ontdekken in een ondersteunende functie? Hieronder vind je een overzicht van openstaande vacatures.

Bij KLM Health Services zijn we vaak opzoek naar nieuw talent. Op deze pagina vind je het actuele overzicht van openstaande vacatures voor ondersteunende functies. Bekijk je liever het gehele overzicht van vacatures? Klik dan hier.

Als doktersassistent ben je het gezicht van het gezondheidsplein voor zowel de zakelijke als de particuliere markt worden hier de medische keuringen verzorgd. Jouw kwaliteiten liggen op medisch en administratief vlak en je bent een vriendelijke verschijning voor onze diverse klantenkring. De standplaats voor je werk is Schiphol-Oost maar we keuren ook in Den Haag en diverse andere locaties.

Schiphol-Oost, Den Haag        Parttime of fulltime        KHS

Bekijk de hele vacature                                            

De HR afdeling is altijd het kloppende hart van een groot bedrijf en zo niet anders bij KLM Health Services, hier worden tenslotte alle belangrijke zaken geregeld omtrent contracten, persoonsgegevens, salarissen en recruitment. We zijn hierin op zoek naar een assistent die ons minimaal een half jaar kan ondersteunen.

Schiphol-Oost          Parttime          KHS

Bekijk de hele vacature                                            

Ben jij in staat om uitstekend je klanten te helpen van over de hele wereld? Heb je ervaring met de logistieke processen van de apotheek en het klaarmaken van bestellingen? Ga je hierbij nauwkeurig te werk? Wellicht is dan een functie van apothekersassistent in onze apotheek op de bruisende luchthaven Schiphol iets voor jou!

Schiphol Centrum         Parttime          KHS

Bekijk de hele vacature