Vacature: Echocardiografist

Executive Health Management

Executive Health Management opereert in het topsegment van de medische onderzoekmarkt. Wij verrichten op periodieke basis Preventief Medisch Onderzoek (PMO) bij CEO’s en hoger management van multinationals en gerenommeerde professionele organisaties. Ons medisch specialistisch team bestaat uit radiologen, cardiologen, internisten, psychologen en gynaecologen. Wij beschikken over medische apparatuur waarmee wij binnen een serene ambiance zeer uitgebreid medisch onderzoek verzorgen. 

Executive Health Management

Ook besteden wij veel aandacht aan het mentale aspect van het vervullen van functies in het topmanagement en staan bij ons privacy en vertrouwen hoog in het vaandel. Executive Health Management is een 100% dochterorganisatie van KLM Health Services. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een Echocardiografist. Aanvankelijk wordt de functie aangeboden voor 6-12 uur per week. Gewenste werkdag in ieder geval de maandagen van circa 9.00-14.30 uur.

De functie

Je werkt samen met het medische team en verricht zelfstandig echocardiografische onderzoeken. Hierbij ben je verantwoordelijk, onder supervisie van de cardioloog, voor de beeldvorming en verslaglegging van de echocardiografie, het beoordelen je de vastgelegde beelden en draag je zorg voor een adequate verslaglegging. Tijdens de hartecho informeer je de client over de werking van het hart.

Naast het verzorgen van de hartecho’s ondersteun je het paramedisch team bij het uitvoeren van de medische onderzoeken waaronder bloedafname, audiometrie, oogtest en oogboldruk meten en een DEXA. Vanzelfsprekend verzorgen wij in een juist inwerktraject op deze paramedische handelingen.

Wij zijn op zoek naar een Echocardiografist die van aanpakken weet. Je werkt in een klein professioneel medisch team waarbinnen flexibiliteit een belangrijke rol speelt. Je vindt cliëntcontact écht leuk; voor jou staat de klant te allen tijde centraal en doet van nature dat stapje extra zodat de client zich op zijn gemak voelt en de hoge services waar EHM voor staat ervaart.

En nu over jou!

Je hebt…

  • Een afgeronde HBO opleiding tot Echocardiografist;

  • Je kunt gemakkelijk switchen tussen werkzaamheden;

  • Je bent resultaat- en klantgericht, plannen en organiseren is jouw tweede natuur;

  • Je beschikt over goede computervaardigheden (Windows 7 en Office 2010);

  • De Nederlandse en Engelse taal beheers je uitstekend in woord en geschrift.

What’s in?

Bij Executive Health Management vind je vakinhoudelijk sterke en enthousiaste collega’s in een uitdagende omgeving. Het salaris is afhankelijk van ervaring, het minimum ligt bij € 2.665,- en het maximum bij € 4015,-. Aanvankelijk wordt de functie aangeboden voor 6-12 uur per week.

(Virtuele) kop koffie?

Herken jij jezelf in het profiel? Klik op onderstaande knop om te solliciteren. Wij kijken uit naar je reactie, graag voor 1 oktober 2020. Voor meer informatie kun je contact opnemen via 020 – 648 1669

Dit is wat voor mij!

Solliciteer