Sollicitatieprocedure

Heb je recent bij ons gesolliciteerd? Dan kunnen we ons voorstellen dat je je afvraagt hoe dit nu verder verloopt. Hieronder vind je een stappenplan van de gehele sollicitatieprocedure.

Van A tot Z

Je ontvangt een mail met een verwijzing naar onze toegangsportal (let op: deze e-mail kunnen in je spam-box terecht komen) met daarin informatie over het inloggen in onze sollicitatie portal. 

Recruitment bekijkt of je profiel aansluit bij de betreffende functie. Binnen een week na de sluitingsdatum ontvang je een terugkoppeling. Als je geselecteerd bent, nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Voor alle functies voeren we een antecedentenonderzoek uit. Een aanvullend veiligheidsonderzoek, assessment of een persoonlijkheidstest kunnen ook deel uitmaken van het selectieproces.

Afhankelijk van het verloop van het eerste gesprek vinden er vervolggesprekken plaats. Als de resultaten van de onderzoeken en gesprekken positief zijn, biedt KLM Health Services je een arbeidsovereenkomst aan. Sollicitatiegesprekken vinden plaats op Schiphol. Reiskosten worden niet vergoed.

Niet helemaal duidelijk?

Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure of over werken bij KLM Health Services? Dan komen we graag met je in contact. Bel naar 020 648 16 69 of stuur een e-mail naar health@klm.com.