Reizen tijdens COVID-19, hoe zit dat precies? Wij helpen je graag op weg en hebben belangrijke informatie op een rij gezet.

De COVID-19 maatregelen verschillen per bestemming. Ga je binnenkort op reis? Zorg dan dat je goed op de hoogte blijft van plaatselijke corona-ontwikkelingen en eventuele inreisbeperkingen (zoals een quarantaine-verplichting of negatieve PCR-test). Door een aantal landen worden eisen gesteld aan reizigers uit Nederland. Deze eisen per land verschillen, dus bekijk zorgvuldig welke op jou van toepassing zijn. Controleer ook of er andere voorzorgsmaatregelen en/of vaccinaties nodig zijn. Zo weet je alles over COVID-19 en reizen. Hieronder hebben wij een aantal belangrijke zaken voor je op een rij gezet. Heb je behoefte aan hulp bij de voorbereiding van je reis? Onze deskundigen in de Travel Clinic staan graag voor je klaar.

SARS-CoV-2

Eind december 2019 is in China een nieuw coronavirus ontdekt. De officiële naam van het virus is SARS-CoV-2. We hebben belangrijke informatie rondom het virus voor je op een rij gezet.

Lees meer

Coronatest op Schiphol

In sommige landen word je gevraagd om een recent negatief COVID-19 testresultaat te overleggen voordat je het het land in mag. Heb je een antigeen sneltest of PCR-test nodig? Ga naar Novamedik op Schiphol Plaza.

Een goede reisvoorbereiding begint hier

Reisadvies

Actueel reisadvies

Toegangseisen

Van jouw bestemming

Travel Clinic

Vaccinaties en meer