Heb je iets op te merken over de dienstverlening van onze moedermaatschappij KLM? Denk bijvoorbeeld aan bagageafhandeling, vouchers, tickets of vertraging? Stuur het naar KLM: klm.nl/claim

Wel of niet tevreden? Laat het weten

Ben je tevreden of juist ontevreden over je bezoek aan de Travel Clinic, een keuring of opleiding bij KLM Health Services? Laat het ons weten! Wij doen onze uiterste best om alles rondom de medische dienstverlening van KLM Health Services goed te regelen.

Alles naar wens?

Als je tevreden bent over een van onze medewerkers of over de dienstverlening van KLM Health Services, dan horen wij dat graag! Laat ons dit weten via ons online formulier.

Denk je mee?

Wij zijn altijd op zoek naar manieren om onze producten en dienstverlening te verbeteren. Natuurlijk sta jij als klant daarbij centraal. Jouw mening is dan ook erg belangrijk. Heb je een suggestie om onze producten, diensten of service te verbeteren? Dan horen we dat graag via ons online formulier.

Je bent niet tevreden, wat nu?

We doen ons uiterste best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het voorkomen dat je niet tevreden bent over je bezoek aan de Travel Clinic, een keuring of opleiding bij KLM Health Services. Laat het ons dan weten via dit online formulier. Ben je benieuwd naar onze klachtenprocedure? Deze kun je kosteloos opvragen. Gebruik hiervoor het contactformulier op onze website.

Niet tevreden over de dienstverlening van KLM?

Heb je iets op te merken over bijvoorbeeld tickets, vouchers, bagageafhandeling of vertraging? Wij behandelen geen opmerkingen over de dienstverlening van KLM. Ga hiervoor naar klm.nl/claim.

Onze follow up is niet naar wens, wat nu?

Als je niet tevreden bent over de bemiddeling kun je dit formeel laten weten. Nadat het schriftelijk is ingediend zal de directie van KLM Health Services een onderzoekscommissie vragen om de klacht te onderzoeken en om te adviseren over de uitspraak.
Het correspondentieadres is:
KLM Health Services bv
o.v.v. de directie
Postbus 7700 (SPL/AG)
1117 ZL Schiphol