Ontdek de facinerende medische wereld van KLM en Schiphol tijdens een opleiding of traineeship. Kom je aan boord?

Als opleidingsinstelling is het ons doel om basisartsen op te leiden tot bedrijfsarts of AVK met een specifieke expertise op het gebied van werken, reizen en gezondheid. Een echte zorgprofessional 3.0: daar gaan we voor. We bieden een unieke en bijzondere kans om werkervaring op te doen in de veelzijdige wereld van KLM en Schiphol.

Tijdens de opleiding ga je aan de slag met stages, nascholingen en refereersessies. Ook nodigen we uit om jouw opgedane kennis actief met de buitenwereld te delen. Denk daarbij aan het organiseren van e-learnings of het spreken op congressen. Natuurlijk krijg je hierbij een goede ondersteuning. Op die manier kunnen we samen onze kennis van bedrijfsgeneeskunde breed delen zodat we artsen, verpleegkundigen en andere professionals kunnen stimuleren het boeiende vakgebied van bedrijfsgeneeskunde te ontdekken.

Traineeship bedrijfsartsen

Van piloot en stewardess tot medewerker Cargo en Boeing Engineer. In 6 tot 12 maanden maak je kennis met onze doelgroep en hun gezondheidsvragen. Je wisselt in deze periode interessante studiedagen af met praktijkdagen. Onze teams van (bedrijfs)artsen, assistenten en coaches helpen onze doelgroep om fit te worden en blijven. Tijdens de praktijkdagen werk je mee in zo’n team en begeleidt een bedrijfsarts je in je ontwikkeling. Als je na het traineeship nog net zo enthousiast bent als wij, dan start je met de opleiding tot bedrijfsarts. Welcome on board!

Traineeship bedrijfsartsen

“De traineeship zorgt ervoor dat je de kennis die je hier opdoet, ook in de praktijk kan uitvoeren. Hierdoor word je niet aan je lot overgelaten, maar uitgebreid meegenomen in het proces. Hier heb je zowel profijt van in de gesprekken met werknemers maar zeker ook in gesprekken met werkgevers.”