Offshore schoudermeting bij KLM Health Services

november 26, 2015

Conform de richtlijnen van de Civil Aviation Authority (CAA) geldt per 1 april 2015 als extra veiligheidsmaatregel dat er een schoudermeting moet zijn gedaan als u met een helikopter vliegt vanuit Engeland. KLM Health Services verzorgt deze graag voor u.

Schoudermeting

Als de schouderbreedte meer is dan 55,9 cm (22″) wordt dat gezien worden als extra breed (XBR). In dit geval krijgt de passagier een stoel toegewezen in de nabijheid van een raam dat geschikt is om te gebruiken als vluchtroute voor deze schouderbreedte. Als u een schouderbreedte heeft van minder dan 55,9 cm (non XBR) dan wordt u willekeurig ingedeeld in de helikopter. De meting wordt uitgevoerd door speciaal opgeleid personeel. Na de meting krijgt u een certificaat met de uitslag van de schoudermeting, dit certificaat is onbeperkt geldig.

Vliegt u of een van uw medewerkers vanuit Engeland met de helikopter en heeft u nog geen schoudermeting? Maak dan snel een afspraak. We kunnen de meting uiteraard ook meenemen in uw volledige offshore keuring.

Hoe werkt het?

Maak een afspraak voor een offshore keuring en/of een enkelvoudige schoudermeting of bel met (020) 649 30 72.

  • Bij het maken van een afspraak voor een volledige offshore keuring, graag aangeven dat er ook een schoudermeting gedaan moet worden.
  • U ontvangt een certificaat van KLM Health Services, dit is vier jaar geldig.
  • De werkgever voert de uitslag in Vantage in.

Heeft u vragen over offshore keuringen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen op: (020) 649 30 72.

Maak een afspraak