KLM Health Services op de Vakantiebeurs 2018

december 8, 2017

KLM Health Services, expert op het gebied van reizen en gezondheid, neemt deel aan de Vakantiebeurs 2018 in de Jaarbeurs Utrecht. Met deelname aan de beurs wil KLM Health Services de bewustwording van veilig en gezond reizen vergroten.

Een groot deel van de vakantiegangers en zakelijke reizigers is onbekend met mogelijke risico’s en veelvoorkomende infectieziekten in populaire vakantielanden of zakelijke bestemmingen. Zij nemen geen of onvoldoende voorzorgsmaatregelen om hun gezondheid tijdens en na hun reis te behouden. KLM Health Services geeft tijdens de beurs uitleg over goede reisvoorbereiding per land en het belang van verplichte en aanbevolen vaccinaties.

Directeur Brinio Veldhuijzen van Zanten: ‘Bestemmingen zoals Kroatië en Turkije, maar ook Kaapverdië en Gambia zijn populaire vakantielanden. Ook zijn het bestemmingen waar veel lastminute op geboekt wordt als het weer in Nederland tegenvalt. Vaak wordt er niet aan gedacht dat bepaalde besmettelijke ziekten voorkomen in deze landen. Om de reizigers te wijzen op het belang van goede voorbereiding en medisch reisadvies zijn wij in januari aanwezig op de Vakantiebeurs’.

NL Reist Plein
Reizen is leuk en nog leuker met een goede reisvoorbereiding. Om het voor de reiziger gemakkelijk te maken hebben verschillende partijen op de Vakantiebeurs de handen in een geslagen. Bij vragen over inentingen, reispapieren, visa en verzekeringen kan men terecht op het NL Reist Plein.

Beursconcept

Tijdens de Vakantiebeurs krijgt de bezoeker bij KLM Health Services de kans zich te informeren over de gezondheidsrisico’s met behulp van een interactieve quiz én ontvangt een gratis flesje handreinigingsgel voor op reis. Ook maakt KLM Health Services deel uit van de kidsroute.

Vakantiebeurs 2018
De Vakantiebeurs vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht en is geopend voor publiek van 10 tot en met 14 januari 2018. KLM Health Services is te vinden op het NL reist Plein in hal 8 op stand nr. 08.E16.

 

Maak een afspraak