KLM Health Services op de Vakantiebeurs 2017

december 16, 2016

KLM Health Services, expert op het gebied van reizen en gezondheid, neemt deel aan de Vakantiebeurs 2017 in de Jaarbeurs Utrecht. Met deelname aan de beurs wil KLM Health Services de bewustwording van veilig en gezond reizen vergroten.

Directeur Brinio Veldhuijzen van Zanten; ‘Al jarenlang bieden wij wereldwijd medische zorg aan particuliere reizigers en (internationale) bedrijven. Toch gaat een groot deel van de reizigers nog onvoldoende beschermd op reis. Om de reizigers te wijzen op het belang van goede voorbereiding en medisch reisadvies zijn wij in januari aanwezig op de Vakantiebeurs’.

De mug
Het advies en de voorlichting van KLM Health Services tijdens de beurs richt zich vooral op de preventie van insectenbeten en het voorkomen van ziekten als Zika, Chikungunya, Dengue en Malaria.

Daarnaast wordt er uitleg gegeven over goede reisvoorbereiding en het belang van verplichte en aanbevolen vaccinaties. Met behulp van een interactieve quiz krijgt de bezoeker de kans om zich te informeren over de mug én ontvangt een gratis flesje DEET muggenspray om goed beschermd op reis te gaan. Ook ontvangen de deelnemers aan de quiz een kortingsbon voor één van de vier Travel Clinics van KLM Health Services.

De Vakantiebeurs vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht en is geopend voor publiek van 11 tot en met 15 januari 2017. KLM Health Services is te vinden in de Verre Reizen hal op stand nr. 03.C020.

Over KLM Health Services
KLM Health Services is een zelfstandige dochter van KLM NV en heeft veel ervaring op het gebied van werken, reizen en gezondheid. Deze ervaring is niet alleen voor KLM beschikbaar, maar voor iedereen die op reis gaat. KLM Health Services biedt een totaalpakket aan preventie: voor, tijdens en na de reis. Voor zowel particuliere reizigers als bedrijven. Denk aan reizigersadvies, vaccinaties, medische keuringen en opleidingen. Op de luchthaven Schiphol is een compleet ingerichte huisartsenpost voor last minute medische vragen en/of noodsituaties, inclusief een apotheek.

Maak een afspraak