Executive Health Management en KLM Health Services bundelen krachten

april 20, 2017

Executive Health Management en KLM Health Services, beiden experts op het gebied van medisch onderzoek in het topsegment, gaan samenwerken. KLM Health Services heeft een belang genomen in Executive Health Management en het bedrijf zal gefaseerd door KLM Health Services worden overgenomen tot een volledig eigenaarschap in 2020.

Executive Health Management (EHM) in Hoofddorp opereert sinds 2000 in het topsegment van de medische onderzoekmarkt. Zij zien op periodieke basis CEO’s en topmanagement van vooraanstaande Nederlandse bedrijven voor een Executive Health Check. KLM Health Services, dochter van KLM N.V., heeft ruim tachtig jaar ervaring in het keuren van medewerkers in het bedrijfsleven en particulieren met bijzondere beroepen of vrijetijdsbesteding. Het brede aanbod van keuringen van KLM Health Services zoals de specialistische vliegmedische keuring en expatkeuring is complementair aan het aanbod van EHM.

Brinio Veldhuijzen van Zanten, directeur KLM Health Services: ‘Wij zien alleen maar voordelen in deze samenwerking. Dit levert aan alle kanten synergie op. Onze 24/7 dienstverlening en wereldwijde artsennetwerk sluit naadloos aan bij het maatwerk en het team van medische experts dat EHM in huis heeft’. Jan Callewaert, internist-directeur Executive Health Management, beaamt dit. ‘Ik ben zeer verheugd dat de continuïteit van onze bedrijfsvoering hiermee geborgd is, daarnaast kunnen wij onze klantenkring én die van KLM Health Services nu nog meer maatwerk leveren’.

 

EHM BVvZ-JC_2017

Maak een afspraak