Eindejaarsactie: Gratis abonnement ‘Dokter mee op Reis’

november 26, 2015

Speciaal voor de bezoekers van de Travel Clinics biedt KLM Health Services een knallende eindejaarsactie: Een gratis maandabonnement ‘Dokter mee op Reis’. Iedereen die dit jaar nog een afspraak maakt bij een van de Travel Clinics kan gebruik maken van een gratis maandabonnement ‘Dokter mee op Reis’. Kijk voor meer informatie op: klmhealthservices.com/doktermeeopreismaand.

Over Dokter mee op reis

Dokter mee op reis’ is een 24-uurs abonnementsservice voor wereldwijd medisch advies aan particuliere en zakelijke reizigers. De medisch deskundigen van KLM Health Services geven direct advies en als het nodig is wordt er doorverwezen naar een dokter uit het AIR FRANCE KLM-artsennetwerk of een lokale gezondheidsinstelling. De 24-uurs service is er niet alleen voor noodgevallen, maar ook bij twijfel kan er contact worden opgenomen via telefoon, email, sms of WhatsApp.

Over KLM Health Services

KLM Health Services is een zelfstandige dochter van KLM NV en werkt in de markt op het gebied van werken, reizen en gezondheid. KLM Health Services biedt een totaalpakket aan preventie, voor, tijdens en na de reis. Ook voor medische keuringen, opleidingen, reizigersadvies en vaccinaties is KLM Health Services het juiste adres. Voor meer informatie: klmhealthservices.com.

Maak een afspraak