Meet & Greet voor (bedrijfs)artsen

Op donderdag 15 april organiseren wij een online Meet & Greet voor (bedrijfs)artsen die geinteresseerd zijn in ons werkveld en de mogelijkheden als arts en bedrijfsarts. We nodigen je van 12.00 uur tot 13.00 uur van harte uit om deel te nemen aan de online kennismaking. Hubert Friedrich (hoofd van Health Management Services) neemt je mee in onze dienstverlening en diverse (bedrijfs)artsen vertellen over hun werkzaamheden binnen de dynamische wereld van o.a. KLM. Van verzuimbegeleiding, re-integratie en keuringen tot health checks, lifestyle adviezen en begeleiding. Daarnaast is er alle gelegenheid om je vragen te stellen!

Kom je onze wereld ontdekken?

Je kunt je aanmelden bij Marjolein Odekerken via recruitment.health@klm.com, dan ontvang je van ons een uitnodiging om via Teams aan te sluiten. We zien je graag de 15de!

De functie van (bedrijfs)arts

Een veelzijdige functie binnen een professioneel team van artsen met een breed spectrum aan gezondheidsvragen voor een zeer diverse doelgroep binnen o.a. KLM; van piloot en stewardess tot medewerker Cargo en Boeing Engineer. Klik hier voor de vacature.