Medische keuring locatie Den Haag

De locatie voor medische keuringen van KLM Health Services in Den Haag bevindt zich in het hart van het centrum tegenover het Binnenhof, aan de Hofweg 9. U kunt hier terecht voor diverse medische keuringen. Maak direct een afspraak voor een keuring.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Maandag 28 mei zijn we eenmalig gesloten vanaf 15:00

Heeft u vragen?

Bel dan de afdeling Medische keuringen van KLM Health Services via (020) 649 30 72, of vul het contactformulier in.

Adres

Hofweg 9 (tegenover het Binnenhof)
2511 AA Den Haag

Routebeschrijving

Openbaar vervoer

Vanaf het Centraal Station in Den Haag is het ongeveer 10 minuten lopen naar de vestiging. U kunt ook met de RandstadRail, de bus of de tram. Voor RandstadRail neemt u lijn 4 en stapt u uit bij halte Spui. Met buslijnen 22 of 24 stapt u uit bij halte Centrum. Met tramlijn 2, 3 en 6 stapt u uit bij halte Spui. Voor alle vervoermiddelen is de reistijd ongeveer 4 minuten en de loopafstand naar de vestiging 2 minuten. Vanaf station Hollands Spoor neemt u tram 10 of 16 en stapt u uit bij halte Centrum of Spui.

Eigen vervoer – auto

Vanaf de A4 bij het Prins Clausplein gaat u de A12 op richting Den Haag. Op de A12 neemt u afslag 2 Centrum / Mariahoeve. Boven aan de afslag, bij de verkeerslichten, gaat u linksaf het viaduct over. Onderaan het viaduct gaat u rechts de B-weg in (dus niet rechtsaf slaan!). Bij de verkeerslichten slaat u rechtsaf. U volgt deze weg en slaat bij de volgende verkeerslichten weer rechtsaf. Vervolgens gaat u bij de verkeerslichten rechtdoor en direct na het kruispunt gaat u rechts de stoep op en de parkeergarage (Spuigarage) in. Na binnenkomst in de parkeergarage slaat u in het 2e pad linksaf en rijdt het volgende deel van de parkeergarage in. Hier gaat u linksaf en parkeert in dit gedeelte uw auto.

Wandelroute Spuigarage

U verlaat de parkeergarage via de uitgang ‘Spui/Philipstheater’. Bovenaan de trap loopt u rechtsom richting het Stadhuis. Ga vervolgens linksaf en loop langs de entree van de bibliotheek. Hierna gaat u rechtsaf en rechtdoor. Bij de stoplichten steekt u de weg over (rechts op de hoek is een filiaal van AH gevestigd) en steekt u direct linksaf weer de weg over. Nu loopt u rechtsaf (langs een optiek winkel) en volgt de weg met de bocht mee naar links. Op de hoek is een Burger King gevestigd en in de andere hoek vindt u onze vestiging.

Parkeren

In het centrum van Den Haag is het overal ‘betaald parkeren’. In de directe omgeving van onze vestiging zijn verschillende parkeergarages. Wij adviseren u daarvan gebruik te maken (bijvoorbeeld de Spuigarage).