Kuwait

Inentingen Koeweit

welke vaccinaties heb je nodig?
Ga je op vakantie naar Koeweit? Wij geven je graag reisadvies en helpen je de juiste voorbereidingen te treffen. Zo worden er voor Koeweit inentingen aanbevolen al zijn deze in de meeste gevallen niet verplicht. Welke specifieke vaccinaties Koeweit van je vereist, is afhankelijk van de plekken die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf.

Koeweit heeft een woestijnklimaat en het is er heet en droog. De gemiddelde maximale dagtemperatuur ligt op 34°C, het gemiddelde dagminimum op 20°C. De hoeveelheid neerslag is gemiddeld iets meer dan 110 millimeter per jaar en in december en januari valt de meeste regen. In de zomer komen zandstormen voor.

Vaccinaties Koeweit: veel voorkomende risico’s

Er komen in Koeweit infectieziektes voor waartegen je niet bestand bent. De juiste vaccinaties kunnen jou en jouw kind of baby hiertegen weerbaar maken. Onze gezondheidsexperts hebben de belangrijkste gezondheidsrisico’s in kaart gebracht. Bekijk hieronder de lijst met de meest voorkomende risico’s en ziektes in Koeweit en lees welke specifieke inentingen Koeweit van je vraagt.

Aanbevolen vaccinaties en risico's

In dit land komt Chikungunya voor. Bescherm je overdag goed tegen muggenbeten.

In dit land komt dengue koorts of knokkelkoorts voor. Bescherm je overdag goed tegen muggenbeten. Laat je persoonlijk adviseren door een deskundig reizigersverpleegkundige van KLM Health Services.

Een DTP vaccinatie wordt aanbevolen voor alle reizigers naar dit land. Laat je adviseren door een deskundig reizigersverpleegkundige van KLM Health Services.

Een Hepatitis A vaccinatie wordt aanbevolen voor alle reizigers naar dit land. Bespreek met een reizigersverpleegkundige van KLM Health Services of je deze vaccinatie nodig hebt.

Het vaccinatieadvies voor Hepatitis B is persoonsgebonden. Bespreek met een reizigersverpleegkundige van KLM Health Services of je deze vaccinatie nodig hebt.

In dit land kan rabiës (hondsdolheid) bij zoogdieren voorkomen. Vermijd contact met zoogdieren. Bespreek met een reizigersverpleegkundige van KLM Health Services of je deze vaccinaties nodig hebt.

In dit land komt het zikavirus voor. Bescherm je overdag goed tegen muggenbeten.

Maak nu een afspraak!

Vaccinatie(s) nodig voor de bovenstaande risico’s? Maak dan nu direct een afspraak!

Maak een afspraak

Niet gevonden wat je zocht?

Heb je andere vragen over een vaccinatie voor Koeweit? Lees de veelgestelde vragen die wij ontvangen over reizen en vaccineren. Staat je vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op.