Canarische eilanden vaccinaties

Inentingen Canarische Eilanden

welke vaccinaties heb je nodig?

Ga je binnenkort naar de Canarische Eilanden? Bereid je dan goed voor. Het is bijvoorbeeld goed om te weten dat voor jouw reis naar de Canarische Eilanden inentingen niet nodig zijn.

De Canarische Eilanden horen bij Spanje en liggen ten westen van Marokko. De bekendste eilanden van de archipel zijn Gran Canaria, Lanzarote, Tenerife, Fuerteventura en La Palma. De eilanden hebben een subtropisch klimaat met slechts kleine veranderingen door het jaar heen. Het hele jaar door heersen er aangename, zomerse temperaturen. De oostelijke eilanden zijn iets droger, en de westelijke iets vochtiger. Hoe jouw vakantie naar de Canarische eilanden er ook uit gaat zien, houd rekening met gezondheidsrisico’s. Er worden voor de Canarische Eilanden geen vaccinaties aangeraden, maar de zon kan soms erg fel zijn. Ook waait er soms een verraderlijke woestijnwind. Wij vertellen je graag wat je kunt doen om de gezondheidsrisico’s tijdens jouw verblijf te beperken. Maak hier direct een afspraak met één van onze verpleegkundigen.

Vaccinaties Canarische Eilanden: veel voorkomende risico’s

Op de Canarische Eilanden komen geen ziektes voor waartegen je normaal gesproken niet weerbaar bent. Lees onze tips voor op reis. Zo kun je je optimaal beschermen tegen gezondheidsrisico’s van water, voedsel, zon en insecten.

Aanbevolen vaccinaties

Voor dit land zijn geen extra maatregelen nodig.
Heb je nog vragen? Ga naar ons contactformulier.

Maak nu een afspraak!

Vaccinatie(s) nodig voor de bovenstaande risico’s? Maak dan nu direct een afspraak!

Maak een afspraak

Niet gevonden wat je zocht?

Heb je andere vragen over een vaccinatie voor Canarische Eilanden? Lees de veelgestelde vragen die wij ontvangen over reizen en vaccineren. Staat je vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op.