Apotheek op Schiphol

Apotheek

Ben je op zoek naar een apotheek op Schiphol? Bij Airport Medical Services kun je 24 uur per dag terecht bij onze apotheek in vertrekhal 2. Of je nu medicijnen bent vergeten of last minute nog medicijnen nodig hebt, wij zijn er voor jou.

Ons assortiment bestaat uit medicijnen op recept en geneesmiddelen die zonder recept verkrijgbaar zijn, zoals pijnstillers en middelen tegen verkoudheid, allergie en insectenbeten. Dit assortiment is speciaal afgestemd op reizigers en werkenden op Schiphol.

Recept

Heb je een recept voor medicijnen? Dan kun je deze bij ons ophalen of eenvoudig online bestellen. Ook voor herhaalrecepten, de anticonceptiepil of EHBO-artikelen kun je bij ons terecht.

Ben je bij een van onze huisartsen geweest voor een consult? Dan kun je de medicijnen die je nodig hebt direct bij onze apotheek ophalen.
Wij declareren de kosten van de meeste receptplichtige geneesmiddelen rechtstreeks bij de zorgverzekeraar. Zo kun je snel en makkelijk beschikken over medicijnen, ook na behandeling op de Eerste Hulp.

Medicijnen mee op reis

Ga je op reis en wil je medicatie meenemen? Neem deze dan mee in je handbagage, in de originele verpakkingen. Vergeet ook niet om een Engelstalig medicatiepaspoort van je apotheek mee te nemen, zodat je in het buitenland duidelijk kunt maken welke medicatie je precies gebruikt. Raadpleeg de website van het CAK als je medicatie hebt die onder de opiatenwetgeving valt.

Alle apotheekgegevens op een rij