chevron_left Workshops

Workshop Slaap en onregelmatig werken

Goed slapen en je fit voelen. Dat wil iedereen! Ook als je onregelmatig werkt. Met deze workshop helpen we je op weg.

null

Doel en resultaat

In de vier uur durende workshop ‘Slaap en Onregelmatig werken’ leer je wat de relatie is tussen slaap, gedrag en omgevingsfactoren.

We laten zien wat de impact is van je functie en onregelmatige werktijden op je prestaties. En belangrijker: we geven je tools om zelf aan de slag te gaan om beter te slapen en je vitaliteit te vergroten.

null

Voordelen van de workshop

  • Wordt op maat ontwikkeld voor iedere organisatie, zowel voor leidinggevenden als medewerkers.
  • Informeert, inspireert en activeert op het gebied van dagindeling, rust en inspanning, hoe te pieken en meer energie te krijgen.
  • Doet een beroep op gedragsverandering en eigen verantwoordelijkheid.
  • Focus ligt op preventie (voorkomen van uitval door onregelmatig werken).
  • Draagt bij aan de duurzame inzetbaarheid van jouw team en organisatie.

Voor, tijdens en na de workshop

fact_check

Voor

We maken deze workshop passend voor iedere organisatie. Want iedere organisatie is uniek met eigen, specifieke wensen. Vooraf vindt een intake plaats en voorafgaand aan de workshop krijg je een voorbereidende opdracht mee, zoals het bijhouden van een slaapboekje. Als je leiding geeft, krijg je een korte vragenlijst over jouw rol met betrekking tot slaap en onregelmatig werken.

trending_up

Tijdens

Tijdens de workshop krijg je via leuke en activerende werkvormen informatie en inzicht over onregelmatig werk en je slaap- en bioritme. Ook wordt er stilgestaan bij de aspecten die slaap beïnvloeden. Je wordt geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan met wat je hebt geleerd. Dat kan de volgende dag al! We geven je hiervoor praktische tools mee.

mark_chat_read

Na

Enkele weken na de workshop nemen we nog een keer contact met je op om te zien hoe het met de voornemens gaat en je daarmee nog een klein duwtje in de rug te geven.

Reviews

starstarstarstarstar

‘’Dankzij de uitleg en de praktische oefeningen begrijp ik nu hoe ik fitter aan het werk kan.’’

KLM Health Services

Wij geloven in het belang van investeren in gezondheid en vitaliteit. Zodat mensen gezond kunnen leven, werken en reizen. Dit doen we vanuit drie basisovertuigingen:

  • Gezonde en vitale medewerkers zijn gelukkiger, meer bevlogen en betrokken, en dragen daardoor meer bij aan de doelstellingen van hun organisatie.
  • Preventie en gezondheidsbevordering is beter én goedkoper dan genezen.
  • Organisaties en medewerkers die internationaal opereren, onregelmatig werken of te maken hebben met specifieke arbeidsrisico’s, hebben behoefte aan specifieke expertise en maatwerkondersteuning op het gebied van gezondheidsbevordering.

Contact

Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd in de workshop ‘Slaap en Onregelmatig werken’? Dan horen we graag van je.

Neem contact op