chevron_left Workshops

Workshop Haal het beste uit stress

Bevlogen op je werk en voldoende energie overhouden voor gezin, vrienden, partner en vrije tijd.

null

Doel en resultaat

De vier uur durende workshop ‘Haal het beste uit stress’ is voor iedereen die wil voorkomen dat stress tot klachten leidt. Met deze workshop leer je onderscheid te maken tussen positieve en negatieve stress.

Je leert negatieve stress te minderen en herstel te optimaliseren. Tijdens de workshop ontvang je tools om zelf aan de slag te gaan om met minder stress en meer plezier je werk uit te voeren.

null

Voordelen van de workshop

  • Wordt op maat ontwikkeld voor iedere organisatie (zowel voor leidinggevenden als medewerkers).
  • Informeert, inspireert en activeert op het gebied van stress, stresssignalen en beter omgaan met stress.
  • Doet een beroep op gedragsverandering (eigen verantwoordelijkheid).
  • Focus ligt op preventie (voorkomen van uitval door onregelmatig werken).
  • Draagt bij aan de duurzame inzetbaarheid van jouw team en organisatie.

Voor, tijdens en na de workshop

fact_check

Voor

We maken deze workshop passend voor iedere organisatie. Want iedere organisatie is uniek met eigen, specifieke wensen. Vooraf vindt een intake plaats en voorafgaand aan de workshop krijg je een voorbereidende opdracht mee. Met behulp van deze opdracht maak je je tijdsbesteding zichtbaar. Als je leiding geeft, krijg je een korte vragenlijst over jouw rol als leidinggevende en het signaleren en voorkomen van stress in en op het werk.

trending_up

Tijdens

Tijdens de workshops krijg je via leuke en activerende werkvormen informatie en inzicht over stress, stress signalen en het voorkomen van stress. Ook wordt er stilgestaan bij de aspecten die stress beïnvloeden. Je wordt geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan met wat je hebt geleerd. Dat kan de volgende dag al! We geven je hiervoor praktische tools mee.

mark_chat_read

Na

Enkele weken na de workshop nemen we nog een keer contact met je op om te zien hoe het met de voornemens gaat en je daarmee nog een klein duwtje in de rug te geven.

Reviews

starstarstarstarstar

"Ik was er net op tijd bij voordat stress mijn leven negatief is gaan beïnvloeden. Door praktijkgerichte oefeningen die ik dagelijks kan uitvoeren, ga ik nu met meer plezier naar mijn werk en herkent mijn gezin mij weer helemaal terug."

KLM Health Services

Wij geloven in het belang van investeren in gezondheid en vitaliteit. Zodat mensen gezond kunnen leven, werken en reizen. Dit doen we vanuit drie basisovertuigingen:

  • Gezonde en vitale medewerkers zijn gelukkiger, meer bevlogen en betrokken, en dragen daardoor meer bij aan de doelstellingen van hun organisatie.
  • Preventie en gezondheidsbevordering is beter én goedkoper dan genezen.
  • Organisaties en medewerkers die internationaal opereren, onregelmatig werken of te maken hebben met specifieke arbeidsrisico’s, hebben behoefte aan specifieke expertise en maatwerkondersteuning op het gebied van gezondheidsbevordering.

Contact

Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd in de workshop ‘Haal het beste uit stress’? Dan horen we graag van je.

Neem contact op