chevron_left Workshops

Workshop Gezonde voeding

Gezond en lekker eten zorgt voor meer vitaliteit. Je leert slimme voedingskeuzes te maken.

null

Doel en resultaat

In de twee uur durende workshop ‘Gezonde voeding’ laten we zien wat de impact is van gezonde voeding op het juiste moment. We laten zien hoe je functioneren daardoor verbetert en je vitaliteit vergroot, zowel thuis als op je werk.

Je leert de relatie tussen voeding, energie en je eigen lichaam beter kennen. Tijdens de workshop wordt je bewustwording groter en geven we je tools om zelf aan de slag te gaan.

null

Voordelen van de workshop

  • De workshop informeert, inspireert en activeert op het gebied van gezonde voeding en het vergroten van de vitaliteit.
  • Je wordt gestimuleerd om je eigen verantwoordelijkheid te nemen en een gedragsverandering in gang te zetten.
  • Op een positieve, luchtige wijze wordt de nadruk gelegd op alles wat je wel mag.
  • Je leert slimmer voor eten te kiezen en te voelen wat je lichaam nodig heeft.
  • Draagt bij aan de duurzame inzetbaarheid van jouw team en organisatie.
  • Wordt voor jouw organisatie op maat ontwikkeld, iedere organisatie is tenslotte uniek.

Voor, tijdens en na de workshop

fact_check

Voor

Voorafgaand aan de workshop krijg je een voorbereidende opdracht, zoals een test over je eetgewoontes. Als je leiding geeft, krijg je een korte vragenlijst over jouw rol met betrekking tot gezonde voeding op de werkvloer. Aan de hand van de resultaten uit de voorbereidende opdracht maken we de workshop passend voor jouw organisatie.

trending_up

Tijdens

Tijdens de 2 uur durende workshop werk je op een positieve manier aan activerende werkvormen. Je krijgt inzicht over gezonde voeding en ziet wat voor invloed dit heeft op je vitaliteit. Daarnaast wordt er stilgestaan bij de aspecten die je eetgewoontes beïnvloeden. Dit kan bijvoorbeeld stress, onregelmatig werken of slaapproblemen zijn. Je wordt geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan met wat je hebt geleerd.

mark_chat_read

Na

Enkele weken na de workshop nemen we nog een keer contact met je op om te zien hoe het met de voornemens gaat en je daarmee nog een klein duwtje in de rug te geven.

Reviews

starstarstarstarstar

‘’Heel inspirerend om te horen wat voor invloed je zelf kunt uitoefenen, zonder ingewikkelde lijstjes en ‘verboden’ producten.’’’

KLM Health Services

Wij geloven in het belang van investeren in gezondheid en vitaliteit. Zodat mensen gezond kunnen leven, werken en reizen. Dit doen we vanuit drie basisovertuigingen:

  • Gezonde en vitale medewerkers zijn gelukkiger, meer bevlogen en betrokken, en dragen daardoor meer bij aan de doelstellingen van hun organisatie.
  • Preventie en gezondheidsbevordering is beter én goedkoper dan genezen.
  • Organisaties en medewerkers die internationaal opereren, onregelmatig werken of te maken hebben met specifieke arbeidsrisico’s, hebben behoefte aan specifieke expertise en maatwerkondersteuning op het gebied van gezondheidsbevordering.

Contact

Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd in de workshop ‘Gezonde voeding’? Dan horen we graag van je.

Neem contact op