chevron_left Workshops

Workshop Energiek als een topsporter

Volop energie hebben voor alles wat jij belangrijk vindt. Zowel op je werk als thuis.

null

Doel en resultaat

Tijdens de twee uur durende workshop ‘Energiek als een topsporter’ ontdek je de geheimen van duurzaam energiebeheer. Met behulp van diverse oefeningen en opdrachten word je je bewust van de manier waarop je nu met je energie omgaat en waar winst voor jou te behalen valt.

Je krijgt inzicht in de wonderlijke signalen die jouw lijf je geeft en hoe je deze kunt vertalen naar beter omgaan met je energie. En belangrijker, we geven je tools om zelf aan de slag te gaan om je energieniveau te verhogen!

null

Voordelen van de workshop

  • Wordt op maat ontwikkeld voor iedere organisatie, zowel voor leidinggevenden als medewerkers.
  • Informeert, inspireert en activeert op het gebied van dagindeling, rust en inspanning, hoe te pieken en meer energie te krijgen.
  • Doet een beroep op gedragsverandering en eigen verantwoordelijkheid.
  • Focus ligt op het afstemmen van actie en herstel in harmonie met je lijf.
  • Draagt bij aan de duurzame inzetbaarheid van jouw team en organisatie.

Voor, tijdens en na de workshop

fact_check

Voor

We maken deze workshop passend voor iedere organisatie. Want iedere organisatie is uniek met eigen, specifieke wensen. Vooraf vindt een intake plaats en voorafgaand aan de workshop krijg je een voorbereidende opdracht mee, zoals een test over je huidige energieniveau. Als je leiding geeft, krijg je een korte vragenlijst over jouw rol met betrekking tot duurzaam energiebeheer.

trending_up

Tijdens

Tijdens de workshop krijg je via leuke en activerende werkvormen informatie en inzicht over omgaan met je energie. Ook wordt er stilgestaan bij de aspecten die je energie in negatieve zin beïnvloeden en die vaak eenvoudig voorkomen kunnen worden. Je wordt geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan met wat je hebt geleerd. Dat kan de volgende dag al! We geven je hiervoor praktische tools mee.

mark_chat_read

Na

Enkele weken na de workshop nemen we nog een keer contact met je op om te zien hoe het met de voornemens gaat en je daarmee nog een klein duwtje in de rug te geven.

Reviews

starstarstarstarstar

"Mooi om te ontdekken dat wat goed voor een topsporter is, ook voor mij werkt. In feite is mijn werk ook een soort topsport."

KLM Health Services

Wij geloven in het belang van investeren in gezondheid en vitaliteit. Zodat mensen gezond kunnen leven, werken en reizen. Dit doen we vanuit drie basisovertuigingen:

  • Gezonde en vitale medewerkers zijn gelukkiger, meer bevlogen en betrokken, en dragen daardoor meer bij aan de doelstellingen van hun organisatie.
  • Preventie en gezondheidsbevordering is beter én goedkoper dan genezen.
  • Organisaties en medewerkers die internationaal opereren, onregelmatig werken of te maken hebben met specifieke arbeidsrisico’s, hebben behoefte aan specifieke expertise en maatwerkondersteuning op het gebied van gezondheidsbevordering.

Contact

Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd in de workshop ‘Energiek als een topsporter’? Dan horen we graag van je.

Neem contact op