Over EHM

Stay fit to perform at the top of your game

Executive Health Management (EHM) in Hoofddorp onderzoekt en adviseert al jarenlang CEO’s en topmanagement van multinationals en gerenommeerde organisaties. Wij weten als geen ander onder welke werkdruk topmanagement fungeert en welke impact dit kan hebben op de gezondheid. Speciaal voor dit segment hebben we daarom een totaalcyclus aan onderzoek en advies. Vakkundig, snel en discreet.

Met een bevlogen team van doktersassistenten en zeer ervaren medisch specialisten waaronder een internist, cardioloog, radioloog, uroloog en psycholoog, staan wij voor je klaar. We maken hierbij gebruik van moderne onderzoeksapparatuur en -methoden in ons eigen medisch centrum in Hoofddorp.

Over Executive Health Management

1

medisch centrum in Hoofddorp

30

medisch specialisten

14

type onderzoeken

8,2

tevredenheidsscore

null

KLM Health Services

Sinds 2020 is EHM een 100% dochteronderneming van KLM Health Services. KLM Health Services is een zelfstandige dochteronderneming van KLM N.V. en heeft brede expertise op het gebied van werken, reizen en gezondheid. KLM Health Services is gespecialiseerd in gezond werken, leven en reizen. Samen bieden KLM Health Services en EHM een zeer hoogwaardig zorg- en onderzoeksaanbod, volledig afgestemd op de risicofactoren per doelgroep.

Executives kunnen terecht bij Executive Health Management, waar extra aandacht is voor factoren als hoge werkdruk, grote verantwoordelijkheden en discretie. Medewerkers worden op hun beurt ondersteund door KLM Health Services waar oog is voor de balans tussen werk en privé en de fysieke geschiktheid voor het werk. Daarbij kun je denken aan medische ondersteuning, health check-ups en lifestyle-programma’s. De artsen, verpleegkundigen, assistenten en coaches van KLM Health Services voeren deze werkzaamheden al meer dan een kwart eeuw uit voor overheden, multinationals en offshore-bedrijven. Het doel? Elke dag opnieuw het beste uit de medewerker halen! Op het werk, onderweg én thuis!

null

Onze aanpak

EHM staat voor een totaalaanpak en onderzoekt fysieke, mentale en sociale aspecten van je gezondheid. Het Preventief Medisch Onderzoek (PMO) is daarbij het startpunt en geeft je inzicht in je gezondheid. De specialisten van EHM geven advies op maat over gezond werken, leven én reizen en verwijzen je indien nodig naar de beste specialisten: curatief of preventief. Waarborging van privacy staat bij EHM voorop.

Persoonlijke gegevensbescherming: NEN 7510 en ISO 27001

Je persoonlijke gegevens zijn in goede handen bij Executive Health Management. EHM beschikt over de certificeringen NEN 7510 en ISO 27001. Het ISO 27001 certificaat geeft aan dat er aan internationale eisen wordt voldaan op het gebied van informatiebeveiliging. De NEN 7510 is een aanvulling op dit certificaat, specifiek gericht op de zorgsector. Een kopie van de certificaten kun je bij ons opvragen.